Toto logo

COOKIE STATEMENT CLUB TOTO


OVER ONS
Dit Cookie Statement informeert jou over hoe TOTO Online B.V. omgaat met de persoonsgegevens die wij verzamelen door middel van cookies of vergelijkbare technologieën op onze website https://www.club-toto.nl/.
Jij hebt de controle over jouw persoonsgegevens. Om die reden kan je met behulp van Cookiebot jouw voorkeuren kenbaar maken. Je kunt dit altijd wijzigen.

I. WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN JE GEGEVENS?
TOTO Online BV organiseert de campagnes voor Club TOTO. Hiervoor verzamelen wij naast persoonsgegevens voor deelname aan Club TOTO acties ook informatie van bezoekers van de website https://www.club-toto.nl/.

Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.

II. WAT ZIJN COOKIES?
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je één van onze websites of apps gebruikt. Cookies stellen ons bijvoorbeeld in staat om relevante en aan jouw voorkeuren aangepaste inhoud op de webpagina te tonen. Zo kan jouw inlognaam worden opgeslagen in een cookie dat op jouw computer blijft staan nadat je je hebt afgemeld. Deze cookie maakt het mogelijk dat jouw inlognaam automatisch wordt ingevuld, zodat je bij een volgende aanmelding alleen je wachtwoord hoeft in te vullen. Daarnaast worden tijdelijke cookies gebruikt om binnen jouw bezoek aan een website het gebruik te vereenvoudigen. Daarmee wordt voorkomen dat je je tijdens één bezoek tweemaal voor hetzelfde moet aanmelden. Wanneer je je afmeldt tijdens een bezoek, wordt een tijdelijke cookie door jouw browser gewist van jouw computer.
Voor meer informatie kun je veiliginternetten.nl (beschikbaar in Nederlands) of allaboutcookies.org (beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans) raadplegen.

III. JOUW KEUZES
Alleen als je hier vooraf toestemming voor hebt gegeven, plaatsen wij cookies waarvoor deze toestemming wettelijk is vereist. Denk aan social mediacookies en advertentie cookies. Je kunt zelf beslissen of je cookies wilt accepteren of weigeren. Ook kun je je toestemming voor cookies altijd weer intrekken.

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je de instellingen van jouw internetbrowser aanpassen om het gebruik van cookies volledig te blokkeren. Sommige functionaliteiten worden dan uitgeschakeld. Je kunt nog wel de website raadplegen voor informatie over onze acties. Ook kun je de instellingen van jouw internetbrowser aanpassen zodat je browser je op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Zie in dit verband ook ‘Hoe kan jij je verzetten tegen cookies’ hieronder.

IV. COOKIES VAN DERDEN
Via onze website worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door derden is het privacy- en cookiebeleid van de derde van toepassing.
V. NOODZAKELIJKE & VOORKEUREN COOKIES
Bepaalde cookies zijn noodzakelijk om onze Club TOTO website goed te laten functioneren. Dergelijke cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat wij je herkennen, je cookievoorkeuren en de door jou ingevulde gegevens in het deelnameformulier onthouden. Tevens zorgen de cookies ervoor dat je onze websites optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken en dat jouw voorkeuren (zoals taal, locatie en het gewenste aantal te tonen zoekresultaten) worden opgeslagen. Ook gebruiken wij dergelijke cookies om misbruik van of mogelijke problemen op onze website op te sporen, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte deelnamepogingen te registreren.

Voor gebruik van functionele of noodzakelijke cookies die geen of slechts beperkte gevolgen hebben voor je privacy is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.

Klik hier voor de lijst met functionele/noodzakelijke cookies.
VI. ANALYTISCHE COOKIES
Bepaalde cookies plaatsen wij om het gebruik van onze websites en apps te meten. Van de informatie die wij zo verzamelen worden anonieme statistieken gemaakt door een daarvoor bedoeld webanalyse systeem. Deze statistieken geven ons inzicht in bijvoorbeeld hoe vaak onze webpagina's bezocht worden en waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, waardoor wij beter kunnen beoordelen welke delen van onze sites en apps aanpassing behoeven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze websites en apps optimaal werken. Hiervoor gebruiken wij verschillende gegevens, zoals het IP-adres, technische kenmerken zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox), de resolutie van jouw computerscherm, vanaf welke pagina je op onze website bent gekomen, wanneer en hoe lang je onze website bezoekt of gebruikt, of je gebruik maakt van functionaliteiten van de website, of welke pagina's je bezoekt op onze websites je bekijkt. Wij hebben je toestemming niet nodig om cookies te plaatsen voor het verkrijgen van informatie over de kwaliteit of de doeltreffendheid van een geleverde dienst van de informatiemaatschappij (analytische cookies), indien dit weinig of geen impact op het gebied van privacy heeft. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft deze handleiding gepubliceerd voor het privacy vriendelijk instellen van Google Analytics. Wij hebben alle stappen van deze handleiding doorlopen.

Klik hier voor de lijst met analytische cookies.
VII. MARKETING COOKIES
Op onze website zie je advertenties. De meeste advertenties slaan cookies op. Op die manier zijn en blijven de advertenties relevant voor je. Advertenties worden door ons en in sommige gevallen door derden op onze website geplaatst.

Dit doen we zodat we jou zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld bijhouden welke advertenties je al hebt gezien en voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt. Wij combineren deze kenmerken om jou aanbiedingen te doen en advertenties te tonen, afgestemd op jouw kenmerken. Ook zullen wij derden in staat stellen om jou advertenties te tonen op basis van deze kenmerken.

Behalve wij zijn er andere partijen (zoals mediabureaus en advertentienetwerken) die advertenties plaatsen op onze website. Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon tussen de eigenaren van websites en apps en adverteerders. Voor de cookies die deze partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen.

Bij bepaalde onderdelen van de website en apps maken we gebruik van cookies van sociale media of derden, zoals Facebook, Twitter, Google+, Linkedin of Youtube. Social media en cookies van derden worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer je op onze website of binnen onze apps een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan jouw IP adres herkennen op het moment dat je een deel van onze website, apps of een video wilt delen. Voor een deel van de verwerkingen van persoonsgegevens via de button met de social media partij kunnen wij gezamenlijk verantwoordelijk zijn (zie ons Privacy Statement). 
Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de gegevens die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je de privacy- en cookieverklaringen van dergelijke derden regelmatig te raadplegen.

Klik hier voor de lijst met marketing cookies.
VIII. HOE KAN JIJ JE VERZETTEN TEGEN COOKIES?
Jij kunt zelf bepalen of je cookies accepteert of weigert. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar je kunt de instellingen van jouw browser meestal wel zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. Als je helemaal niet wilt dat websites cookies op jouw computer plaatsen, dan kun je jouw browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kun je de instellingen dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kun je de cookies die al zijn geplaatst verwijderen.

Hoe je jouw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op onderstaande link om de instructies voor de specifieke browser te bekijken:
- Google Chrome
- Internet Explorer
- Microsoft Edge
- Firefox
- Safari
- Safari Mobile

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat ook via www.youronlinechoices.com.

Wij willen je er op attenderen dat als je een gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze websites goed werken. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of dat je bepaalde websites zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast op jouw interesses en worden vaker herhaald. De overzichten van de door ons gebruikte cookies zijn een momentopname. Wij streven ernaar deze lijst zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan zijn dat niet alle actuele cookies per direct in dit overzicht te vinden zijn. Mocht je op onze websites cookies tegenkomen die niet in de hierboven weergegeven overzichten zijn opgenomen, laat het ons dan weten.

IX. WEB BEACONS
Er kan ook gebruik worden gemaakt van zogenaamde web beacons. Een web beacon (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een site dat gebruikt wordt om verkeer op een site in kaart te brengen. Met hulp van deze web beacons kunnen wij net als bij Analytische en Marketing Cookies jouw surfgedrag volgen. Ook gebruiken we web beacons in e-maiberichten die wij versturen. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld zien of een e-mail is geopend en of er op bepaalde links is geklikt.

X. WIJZIGINGEN VAN DIT COOKIE STATEMENT
Dit Cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Raadpleeg dit Cookiebeleid regelmatig, zodat je van alle wijzigingen op de hoogte bent. In het Cookiebeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Over substantiële wijzigingen word je actief geïnformeerd, bijvoorbeeld via de Cookie Banner op onze website(s).

Dit Cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 3 november 2021.

VRAGEN?
Heb je een vraag of een klacht over ons gebruik van je persoonsgegevens of wil je graag reageren op dit Cookiebeleid? Dan kun je contact opnemen met ons opnemen via clubtoto@toto.nl.

Voor het organiseren van online sportweddenschappen en casinospellen is op 29 september 2021 een vergunning verleend aan TOTO Online B.V., kantoorhoudende aan Laan van Hoornwijck 55 (2289 DG) te Rijswijk, door de Kansspelautoriteit.

Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+